EMBERI HÜLYESÉG! Hogy MENNYIRE határtalan?

2013-07-19 14:34:35

Azelőtt -mivel egész 40 éves koromig modell-vékony ,MAX 45-47 kg-os filigrán csaj voltam- FOLYTON FOLYVÁST azzal ZAKLATTAK hogy: "HÚÚÚÚ
!!!! DE VÉKONY VAGY+!!! Kéne egy picit híznod!!!"

Egy nyilvános kiállításmegnyitós performance után, ahol is lenge testhezálló szerkóban táncoltam még oda is jött egy helyi művész- nem tom a nevét, mindég dizájnos székeket állít ki! -és beszólt a férjemnek, Lackónak, hogy betegesen sovány vagyok, az ő neje legalább "gömbölyded" és hogy bizti rákos vagyok.....máskor odajöttek hogy "ha ilyen sovány lennék ,nem mutogatnám magamat!"

Sokat szenvedtem emiatt....kiskorom óta.

Eltelt jó pár év, elértem a 40-et és hízni kezdtem. Most kb.60 kg vagy picit több is vagyok. Jó nagy fenék, nagy poci és a melleim sem férnek már bele a régi melltartókba. Lehet, hogy a fogamzásgátló lehet, hogy a korom miatt, meg nem mozgok sokat és ha van pénz falom a hizlalós egészségtelen, de finom ételeket. Nem azért élek, hogy kínozzam magam egészséges táplálékkal meg sporttal!

Most meg MI VAN? Ezt hallom:
"DE MEGHIIIIZTÁÁÁL!!!!"
"JUJ -MI VAN JÖN A BABA...? CSAK NEEEM...?"
"TE ZOÉ TE HIZTÁL EGY CSOMÓT...!" mondják elképedve...

Hát akkor most MI A JÓ? Előtte "de egészségtelenül sovány" voltam, hízni kell., most meg "jaj de dagadt vagyok."
Irtóra UNCSI hogy mint valami kísérleti szúnyogot, vagy amőbát, folyton a testemet figyelik, hogy most MEKKORA. Mi vagyok én? kismillió nő szaladgál odakünn hájtól rengő testtel meg vannak IGAZÁN rondán csontsovány narkós anorex-baby-k is.
Én EGYIK sem vagyok, nem is voltam. Vékonyan sem voltam csontváz, és most sem vagyok 100 mázsa.
Akkor mégis MIÉRT ezzel foglalkoznak !?
Bár ILYEN érdeklődést mutatnának a KÉPEIM iránt...! Már milliomos lennék...

Marhák!!!!

Éva Von Königsberg Szilágyi

Vissza...