TGM: Közjåték Auschwitzban

2013-07-14 06:54:23

G.-N. TamĂĄs neof******* orszĂĄggyƱlĂ©si kĂ©pviselƑ csak hangot adott az elĂ©melyedett unalomnak; a Központi NyomozĂł FĆ‘ĂŒgyĂ©szsĂ©g nem fogja a magyar adĂłfizetƑk nyomorult fillĂ©reit arra pazarolni, hogy nemzetĂŒnket mĂĄr megint ezekkel a marhasĂĄgokkal nyaggassĂĄk. S ha valaki emiatt n*** vagy ny**** szimpatizĂĄnsnak nevezi az ĂŒgyĂ©szeket, arra majd lesĂșjt a magyar igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄs vasökle.

Én a teljes gondolat- Ă©s szĂłlĂĄsszabadsĂĄg hĂ­ve vagyok, ezĂ©rt sĂ­kra szĂĄllok Gaudi-Nagy TamĂĄs neon***, neof******, Ășjny**** kĂ©pviselƑnek azĂ©rt a jogĂĄĂ©rt, hogy olyan erƑteljesen tagadja a holokausztot Ă©s tĂĄmadja a zsidĂłkat, ahogyan a kedve tartja.

MĂ©g azon se hĂĄborodom föl, hogy a Központi NyomozĂł FĆ‘ĂŒgyĂ©szsĂ©g – kreatĂ­v, habĂĄr nĂ©mileg falmellĂ©ki mĂłdon – figyelmen kĂ­vĂŒl hagyja a hatĂĄlyos magyar jogot, amely szelĂ­den nehezmĂ©nyezi az Ășn. holokauszttagadĂĄst.

Mi MagyarorszĂĄgon mĂĄr hozzĂĄszoktunk a nyĂ­lt Ă©s burkolt zs***zĂĄshoz, szemöldökĂŒnk se rĂĄndul, amikor köztiszteletben ĂĄllĂł konzervatĂ­v ĂĄllamfĂ©rfi zs*** vilĂĄgbefolyĂĄsnak, judeobolsevik-liberĂĄlplutokrata összeeskĂŒvĂ©snek, sƑt: a pesti zs*** liberĂĄlis Ă©rtelmisĂ©giek nemzetközi befolyĂĄsĂĄnak tulajdonĂ­tja (persze roppantul diszkrĂ©ten) a magyarorszĂĄgi kormĂĄnyrendszerrel szembeni összeurĂłpai viszolygĂĄst. VĂ©gre valaki, aki sokra becsĂŒli a zs*** szabadelvƱeket. Ez igen!

G.-N. TamĂĄs elkövetƑ – nyilatkozataibĂłl Ă©s pĂĄrt-, valamint eszmetĂĄrsainak megnyilvĂĄnulĂĄsaibĂłl kihĂŒvelyezhetƑ – vĂ©lemĂ©nye szerint ezt az egĂ©sz ĂŒgyet eltĂșloztĂĄk, holokauszt SAJNOS nem volt, Auschwitzban SAJNOS nem voltak gĂĄzkamrĂĄk, az 1944 elƑtt az akkori MagyarorszĂĄg terĂŒletĂ©n Ă©lƑ kb. hĂĄromnegyed milliĂł zs*** hĂĄromnegyede SAJNOS nem pusztult el (tehĂĄt a termĂ©szetes nĂ©pszaporulat folytĂĄn ma ugyanezen a földön nem ötven-hatvanezer, hanem SAJNOS MINTEGY EGYMILLIÓ zs*** Ă©l, s ennek mindenki örĂŒl, kĂŒlönösen a szĂ©lsƑ****oldal).

A Harmadik Birodalom Ă©s a tengelyhatalmak hanyagsĂĄga, teszetoszasĂĄga, nemtörƑdömsĂ©ge, silĂĄny szervezƑkĂ©szsĂ©ge folytĂĄn SAJNOS nem volt semmifĂ©le nĂ©pirtĂĄs (genocĂ­dium), pedig ez a zs***knak, akiknek a fejĂŒkbe szĂĄllt a kĂ©t vilĂĄghĂĄborĂș közötti hallatlan nĂ©pszerƱsĂ©gĂŒk, kifejezetten jĂłt tett volna: a halottak nem vĂĄgnak föl, nem oktatnak ki mindenkit, Ă©s nem keltenek nyomasztĂł hangulatot az okvetetlenkedĂ©sĂŒkkel.

A libsi ellenzĂ©k pedig bizony rossz szolgĂĄlatot tesz a zs***knak avval, hogy „megvĂ©di” Ƒket Ă©s bĂ­rĂĄlja a tĂĄmadĂłikat, hiszen ez a folytonos vĂĄdaskodĂĄs Ă©s panaszolkodĂĄs, ez a visĂ­tozĂĄs, hogy aszongya: „megöltĂ©k a nagymamĂĄmat”, mĂĄr mindenkinek az idegeire megy, hiszen mindenki tudja, hogy SAJNOS semmifĂ©le zs*** nagymamĂĄt nem öltek meg, s ha mĂ©gis, hĂĄt istenem.

HozzĂĄszokhattunk ahhoz is – tiszteletre mĂ©ltĂł laptĂĄrsaink szĂĄmtalan vezĂ©rcikkĂ©bƑl Ă©rtesĂŒlhettĂŒnk rĂłla –, hogy MagyarorszĂĄgon nem a n***, f*******, ny**** mozgalmak Ă©s „mĂ©diafölĂŒletek”, „tartalomszolgĂĄltatĂłk” jelentenek problĂ©mĂĄt, hanem a szĂŒnös-szĂŒntelen FASISZTÁZÁS, az ANTISZEMITÁZÁS, ami annyira a kedvĂ©t szegi az embernek.

A fĂŒggetlen magyar bĂ­rĂłsĂĄg elmarasztalta azt a neves törtĂ©nĂ©szprofesszort, aki G.-N. TamĂĄs elkövetƑ pĂĄrtjĂĄt SAJNOS neon***nak nevezte, Gott behĂŒte, ilyesmit nem illik tenni, mert az effĂ©le csak fokozza az antisz****izmust, s magukra vessenek a zs***k, ha evvel ingerlik a mĂ©rsĂ©kelt, hazafias közvĂ©lemĂ©nyt.

Egy rendszervĂĄltĂĄs utĂĄni, szĂ©les körben nagyra becsĂŒlt, tudĂłs kĂŒlĂŒgyminiszter – aki ma is magas ĂĄllami tisztsĂ©get visel –, akinek a szokvĂĄnyos besorolĂĄsa: „nemzeti liberĂĄlis”, a maga szerĂ©ny, föltƱnĂ©st kerĂŒlƑ mĂłdjĂĄn a holokausztot törtĂ©neti intermezzĂłnak nevezte mintegy hĂșsz esztendeje. LĂĄm csak, Ă­gy kell beszĂ©lni, ha nem akarjuk a jĂłzanul gondolkodĂł, megfontolt többsĂ©get nyugtalanĂ­tani.

No Ă©s miĂ©rt pont a zs***k? Mintha nem lett volna nĂ©pirtĂĄs Amerika fehĂ©r meghĂłdĂ­tĂĄsakor, AfrikĂĄban, SzibĂ©riĂĄban Ă©s mĂĄsutt. MĂ©gis miĂ©rt mindig csak a zs***kkal kivĂ©teleznek, miĂ©rt folyik mindig rĂłluk a szĂł, miĂ©rt csak Ƒket kell sajnĂĄlni, amikor annyi baj van a vilĂĄgon, s amikor Izrael Állam is megĂ©ri a pĂ©nzĂ©t? MiĂ©rt ez a hangoskodĂĄs a holokauszt miatt, amikor a vilĂĄgtörtĂ©nelem legnagyobb megsemmisĂ­tƑ gĂ©pezete se volt kĂ©pes – SAJNOS – befogni a szĂĄjukat?

G.-N. TamĂĄs neof******* orszĂĄggyƱlĂ©si kĂ©pviselƑ vĂ©gtĂ©re is csak hangot adott annak az elĂ©melyedett unalomnak, amely elfogja a közönsĂ©get, amikor mĂĄr megint elĂ©be hurcibĂĄljĂĄk a zs***k ĂĄllĂ­tĂłlagos szenvedĂ©seit; mindenkinek elege van mĂĄr ebbƑl az Ăłcska sztoribĂłl, Ă©s a Központi NyomozĂł FĆ‘ĂŒgyĂ©szsĂ©g nem fogja a magyar adĂłfizetƑk nyomorult fillĂ©reit arra pazarolni, hogy nemzetĂŒnket mĂĄr megint ezekkel a marhasĂĄgokkal nyaggassĂĄk.

S ha valaki emiatt n*** vagy ny**** szimpatizĂĄnsnak nevezi az ĂŒgyĂ©szeket, arra majd lesĂșjt a magyar igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄs vasökle.

ForrĂĄs: HVG.hu

Vissza...