Balkáni viselkedésű államtitkár

2013-06-18 06:21:59

Előre is elnézést kérek azoktól, akik a Balkánon élnek és kulturált, civilizált módon viselkednek. Úgy tűnik, nekünk napról napra egyre több olyan politikusunk van, aki erre képtelen. Nem szeretnék általánosítani, de a Fidesz prominensei egyre inkább tartják alapvető fontosságúnak a modortalanságot, a nagyfokú politikai kulturálatlanságot.

Kuti Csabát ezen a környéken sokan becsülik. Van miért. 1990 és 1998 között Balatonkenese polgármestereként sokak elismerését vívta ki. S talán még ennél is többekét azzal, hogy a Veszprém Megyei Közgyűlés elnökeként is korrekten politizált. Nekem, mint baloldalinak is megnyerő és kulturált volt a politikai tevékenysége és a közösség érdekében végzett tevékenysége. Annak ellenére, hogy mérsékelt jobboldali, egykor volt MDF-es politikusról volt szó, nem tudok személyével szemben kritikus lenni. Mások vélhetően igen. Az egykor volt párttársai nem igazán tudtak neki azért megbocsátani, hogy megegyezett az MSZP-SzDSz-es többséggel annak idején. ( Lsd. Origo.hu cikk!)

 

Úgy látszik akik, azóta kerültek hatalomra, s akiket mostanság a választók a „vállukon” hordoznak, is megorroltak rá. Számomra rejtély, hogy miért.

Kontrát Károly államtitkár úr már vagy 3 éve azért nyüzsög minden egyes rendezvényen Balatonfüred környezetében, mert bennfentesek információi szerint Ő lesz a Fidesz parlamenti képviselőjelöltje 2014-ben ebben a választási körzetben. S hogy ez időnként még világosabb legyen, olyasmiket is művel, amit egy európai politikus nem igazán tesz meg. Ha Kuti Csaba olvasói levelét nem olvasom a mai Naplóban, nem is tudok arról, mennyire primitívek is tudnak lenni egyesek. Remélem sokan megismerik ezt a történetet és ilyen habitusú képviselőt Bóka István után támogatni nem lesznek képesek.

 

Íme: Kuti Csaba olvasói levele

El nem hangzott pohárköszöntő

A napokban sokat emlegették az almádi igazgatót, pedig nem sok van rábízva, nem így működik ma a világ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Napló-online

Vissza...