Bűnmegelőzés H. Tamás módra

2013-04-17 13:17:53

Gondolom gőzerővel dolgoznak az iratmegsemmisítők, mindenki igyekszik magáról letolni H. Tamást, aki a Fidesz képviselőjeként hosszú évekig meghatározó szerepet töltött be Veszprém város sportirányításában. Őszintén remélem, hogy nehezen néznek tükörbe azok, akik a semmiből a Sport és Nemzetközi kapcsolatok bizottságának elnöki székébe repítették ezt az embert, aki egyébként (figyelem, ez nem vicc!) esztendőkön keresztül a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Tanács elnökeként beszámolt a támogatási felosztás mikéntjéről.

Ma pedig előzetes letartóztatásban van, mert az alapos gyanú szerint gyilkosságra bújtott fel embereket. Egy-két éve még készültek a közös fotók, a Dózsa tér beépítésénél csaknem mennybe ment H. Tamás, közös nyilatkozatok jelentek meg jobb oldali politikusokkal, a legmagasabb szintig jó volt a közelében lenni.

A sikeres üzletembernek, a menő jogásznak. Akinek elképzeléseit (belvárosi parkolóház) a jobb oldal ciklusokon átívelően egyöntetűen támogatta. Nem hiszek abban, hogy valaki egyik pillanatról a másikra gáláns úriemberből, udvarias politikusból, aljas bűnözővé válik.

Amikor a sportbizottság elnöke lett, már az első ülésen minősíthetetlenül viselkedett. Arrogánsan, hozzá nem értően, de határozottan képviselt ügyeket. Kínos lehet most azoknak, akik mögött ő állt, meg azoknak is, akik őmögötte álltak. Egy baj van: az archívumokból majdnem minden előkereshető.

Érdemes böngészgetni.

Novothny Ottó

Forrás: Napló online

Bevallom, ez a tény nekem nem jutott eszembe. Sok minden egyéb viszont igen. Ide klikkelve ezeket is megismerheti.

Vissza...