Egy hét Orbánisztánban

2013-04-13 06:21:47

Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája.

Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak fizikailag, de - minő meglepetés - ügyvéd által sem tud védekezni, jól feljelentették. Úgy kell neki. A rendőrkapitány a helyén marad, Pintér miniszter sem lát okot a közbelépésre.

Orbán betilt egy motoros tüntetést, amely gázt adna a zsinagóga környékén. A motorosok közlik, hogy leszarják Orbánt, a szabályok szerint jogilag igazuk is van. Ha perre mennek, nyerni fognak. Orbán tehát végső soron nekik segített. A TASZ még ott tart, ahol korábban Sólyom László vagy Fodor Gábor, hogy a náciknak is legyenek véleménynyilvánító jogaik. Most is, amikor a ház falán már rég feltűnt a jel.

Repülőjárat indul Azerbajdzsánba, balták és gyilkosok biznisze szárba szökken. A Malévot viszont az Orbán-kormány csődbe vitte.

Megalakult a Fidesz értelmiségi hadserege, amelynek tagjai bármit megtennének a Vezérért. 1952-ben ülhettek így a Szabad Nép szerkesztőségében, hogy aztán később bűnbánó memoárokat és verseket írjanak önnön megtévesztettségükről.

Navracsics miniszter nekimegy a néppárti unós biztosnak, hogy aztán kapjon egy taslit Barrosótól, hogy ne próbálkozzon a megosztó szöveggel, ő bizony Reding asszonnyal ért egyet. Majd jön a hír, hogy kizárhatják Orbánt és pártját az Európai Néppártból. Ez is nyilván valamiféle kidagadt erezetű balzöldlibsi izé lehet, személyesen Gyurcsány és Bajnai kavarta. Orbán erre máris kilátásba helyezi a gránitszilárdságú alaptörvénye ötödik módosítását.

A rezsicsökkentést támogató aláírók elfelejtenek visszakérdezni: igazságos-e, hogy Orbán több százezres rezsije is tíz százalékkal csökken.

Lemondott Király Júlia a jegybank alelnöke, aki már tudja, ami sokaknak később fog leesni, nem csak a 3000 milliárdos magánnyugdíjat lopták el a fiúk: felkészül a valutatartalék.

A kormány milliárdokat oszt szét csajozásra és pasizásra.

Lázár miniszter beperel egy kommentelőt, Gyurcsányt korábban ötpercenként akarták a Dunába lövetni, a fideszes trollok pedig ellepik a teljes sajtót és gyaláznak mindenkit, aki nem ért egyet Orbánnal. Mit gyaláznak?? Lövetnének, akasztanának szakmányban.

A német statisztikai hivatal adatai szerint 2012 első félévében Magyarországról 25 415 bevándorlót regisztráltak, ami 46 százalékos növekedés éves szinten. Az áttelepülők jelentős része diplomás.

Az ombudsman honlapja szerint két olyan ember is van, aki szó szerint éhen halt Magyarországon.

Magukat katolikusnak nevező újságírók körében bomlásterméknek nevezték a cigányokat, mit sem törődve azzal, hogy ha van isteni igazságszolgáltatás, akkor ezért súlyosan bűnhődni fog a túlvilágon. Az ittenin aligha.

Az ámokfutás folytatódik.

Forrás: Gréczyblog

Vissza...