Nemzeti Csajellátó

2013-04-10 18:13:39

Mozgalmat indít a kormány, azon belül az Emmi, „hogy azokat is segítsék, akiknek elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés.” Magyarul társkeresőt. Jó hírünk van: ezzel már nem kell fáradniuk.

A nemzeti csajellátó ötlete kézenfekvő egyébként; miért pont társat ne az állam keresne nekünk, elég nyilvánvaló, hogy jobban tudják, kinek ki a jó. Érdekes kérdés, hogy a homoszexuális fiatalok fordulhatnak-e hozzájuk, ha elfoglaltságaik mellett gondot okozna a társkeresés, illetve hogy alá kell-e írni udvarlói szerződést, miszerint a minisztérium által összehozott párok kötelesek legalább két gyereket belföldön felnevelni. Továbbá vajon vissza kell-e téríteni az állami befektetést, ha a párosított egyedek megrekednének az élettársi kapcsolat alávaló szintjén.

Mindazonáltal az egész kezdeményezés okafogyott. Az Emmi már régen csúcsra járatta a mozgalmat, ahol a fiatalok társat és társaságot találhatnak. Ezt úgy hívják, hogy Hallgatói Hálózat.

Nincs alkalmasabb terep a csajozásra és pasizásra, mint a közös harc egy bornírt idiótákból álló kormány ellen. A felszabadult tüntetések, a kipirult arcok tömege, a szűkölő kormányhivatalnokok közös kiröhögése mind kiváló hangulatot kölcsönöz az ismerkedéshez.

Ezen már csak egy icipicit lendít, hogy az ellenfél még állami társkeresővel is égeti magát. Arra jó, hogy még többet lehet rajta együtt röhögni. Hogy aztán a kacagásból csók legyen, és az ökölrázásból kézfogás.

Forrás: HVG.hu

 

Vissza...