A Jobbik ellenes tüntetéshez a Párbeszéd Magyarországért is csatlakozik!

2013-02-08 15:27:01

A Világos Veszprémért Mozgalom február 15-re tervezett demonstrációjához csatlakozik a PM, azaz a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom is!  Ők sem maradtak közömbösek, Önök se legyenek közömbösek! :)

Tisztelt Katanics Úr! Tájékoztatom, hogy a Párbeszéd Magyarországért támogatja a február 15-i demonstrációt, tagjainak és szimpatizánsainak javasolja, hogy vegyenek részt a rendezvényen. Üdvözlettel: Jávor Benedek

Eddig csatlakozó szervezetek:

Demokratikus Koalíció (DK) Veszprém városi és Veszprém megyei szervezetei, Híd a Demokráciáért Egyesület, HIT Gyülekezete, Kádártai Lakosok Egyesülete, Lehet Más a Politika (LMP, Veszprém), Lokálpatrióták a Városért Közhasznú Egyesület, Magyar Szocialista Párt (MSZP) Veszprém városi és Veszprém megyei szervezetei, Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) Veszprém megyei szervezete, Párbeszéd Magyarországért (PM), Szabadelvű Polgári Egyesület ( SZPE)Veszprém, Szövetségben Együtt Magyarországért (SZEM) Veszprém városi és Veszprém megyei szervezetei, Magyar Szolidaritás Mozgalom Veszprém városi és Veszprém megyei szervezetei, Tolerancia Facebookos Csoport, VÁLTOZÁST! 2014 Mozgalom, Veszprémi Polgári Társaskör és a Veszprémi Roma Nemzetiségi Önkormányzat.

Várjuk további civil szervezetek, politikai pártok, tömörülések, magánszemélyek csatlakozását!

Vissza...