Csatlakozott a Világos Veszprémért Mozgalom felhívásához a KDNP is!

2013-02-05 17:41:19

Tisztelt Szóvivő Úr! Tisztelt Nagy Imre! A KDNP alapértékeinél fogva elítél mindenfajta kirekesztést, uszítást és listázást. Szándékaikkal egyetértünk, a hasonló tiltakozó kezdeményezéseknek pártfogói vagyunk. A KDNP mindig is felemelte szavát a gyűlölet, a rasszizmus ellen, ezt legutóbb magam is megtettem. Üdvözlettel: Pálffy István, megyei elnök, ogy. képv.

Most kaptuk azt a hírt is, hogy Debreczenyi János, Veszprém volt Fideszes polgármestere is csatlakozott a felhíváshoz és támogatja a Világos Veszprémért Mozgalom akcióját!

Érdemes újra elolvasni a felhívást! Hallod Jobbik? Hátra Arc!

DEMONSTRÁCIÓ február 15-én pénteken Veszprémben a volt Bányász Székház előtt!

Mi, a Világos Veszprémért Mozgalom tagjai, hozzánk társuló civil és politikai szervezetek, magánemberek, nem hagyhatjuk, hogy a szólás szabadságával visszaélve, rasszista eszméket, antiszemita gondolatokat terjesszenek a holokauszttal saját állításuk szerint már torkig lévő Jobbik tagok és szimpatizánsok. Néma tüntetéssel tiltakozunk ezen a napon –nem a Jobbik egyik képviselője, hanem a Jobbik, mint radikális párt rasszista és antiszemita megnyilvánulásai ellen a volt Bányász Székház (Budapest u.2.) épülete előtt 15.45 és 17.00 között.

 

Vissza...