A szemétdomb ura

2010-10-17 15:22:41

Érdekes módon ugyanazt gondolom az elmúlt hetek történéseiről, mint Debreczeni Jószef közíró. "Az elmúlt két hét az orbáni katasztrófapolitika dicséretétől volt hangos. Hogy a divatos politikai elemző „nem tudta másnak nevezni” a kormányfő működését, „mint példamutatónak” (Török Gábor: A bajban ismerszik meg?), az a legkevésbé sem lepett meg. Ám hogy Andrassew Iván (igaz, fenntartásokkal, de mégis) ezt írta a Népszavában: „Orbán Viktor a múlt héten államférfi módjára viselkedett” – ettől padlót fogtam."

 

Amennyiben szeretné elolvasni a Népszabadság online oldalán megjelent Debreczeni József írását, ide klikkelve megteheti.

S még egy kis kedvcsináló a klikkelés előtt. Sajnos az alábbi sorok is nagyon találóak.

"Az ellenzék hétfőn mégsem követelte oroszlánként Illés lemondását – helyette gyáva nyúlként megszavazta a magánvállalkozások állami kéz alá vonásának lehetőségét intézményesítő törvénymódosítást! A Jobbik engem nem érdekel. Az LMP se nagyon. Arra viszont jól emlékszem, hogy az MSZP tavaszszal még a demokrácia és a jogállam utolsó mentsváraként reklámozta magát! Most jobb lenne, ha föld alá bújnának szégyenükben..."

 

Vissza...