Valóságközeli állapot

2012-12-10 20:48:37

- Győztünk!
- Győzött a Vidi, főnök?
- Hülye vagy Zsoltikám, mi győztünk!
- Nem Ă©rtem.
- Persze, hogy nem érted. Mi győztünk 2014-ben!

- De főnök, még csak 2012 van.
- Tudom Zsolti.
- De a maják, főnök!
- A maják csak az ingyenes felsőoktatás végét jósolták meg, nem a világvégét. Már ezt is rosszul másoltad le! Úgy nem lesz itt világvége, ahogy tandíj sem.
- De nem azt mondta a RĂłzsa?
- Jaj, szegény azt sem tudja, mi az, hogy egyetem. Neki nincs annyi diplomája mint neked!
- Hát igen. Nos, még mindig nem értem.
- Ide figyelj, Zsolti! Most belengettem nekik ezt a tandíjat, mint Sousa a sportújságírónak, de majd okosan visszavonom. Mert a nép ezt akarja!
- Aham…
- Mert látod, az senkit nem érdekel, hogy regisztrálniuk kell, ráadásul munkaidőben. Még a végén azt is kiírjuk, hogy csak február 29-én regisztrálhat mindenki reggel 7 és fél 8 között!
- Jó ötlet!
- Aztán nézd, a kutyát se érdekelte, hogy kicsit megnyirbáltuk a demokráciát. Tudod, mi kell ezeknek? Stadion, Zsoltikám, nem demokrácia! Hányan mentek tüntetni, amikor arról volt szó, hogy csilliárdokért stadiont építünk? Vagy kit érdekel, hogy a Jobbik zsidózik a parlamentben? Kicsit beszólt érte Amerika, s akkor mi van?
- Kezdem Ă©rteni.
- Pár hónap múlva bejelentjük, hogy meghajolunk a nép akarata előtt, kicsit osztunk a nyuggereknek, meg a felcsúti focicsapatnak és megvan a választás.
- Zseniális főnök.
- Csak azt bánom, hogy kihagytuk az Alaptörvényből, hogy csak a Vidi nyerheti a bajnokságot.
- Még megtehetjük, főnök!
- Látod Zsolti, tudsz te is. Most rohanok, mert el kell érnem a miniszterelnöki gépet, mert Bakuban utcát neveznek el rólam. Ja, a MALÉV-et is visszacsináljuk: plusz pár szavazat.

Kész Zoltán
Forrás: Facebook

Vissza...