Veszprémi cég építi az ócsai devizatelepet

2012-10-16 18:21:13

A Veszprémber nyerte el a szociális családiház-építési program I. ütemének kivitelezését. Idén már nem készülnek el az ingatlanok. Korábban többször is csúszott a projekt kezdése, most azonban végre elkezdődtek a munkálatok.

Az alsopakony.hu blogot Horváth Tamás, Ócsa alpolgármestere arról tájékoztatta, hogy október 2-án eredményesen lezárult az ócsai szociális családiház-építési program I. ütemének kivitelezésére kiírt második közbeszerzési pályázat. Az első pályázat mindkét fordulója eredménytelen volt. Az ócsaiként emlegetett telep területe Alsópakonnyal határos.

Ennek eredményeként október 5-én BMSK Zrt. átadta az építkezési területet a pályázat nyertesének, a VeszprémBer Zrt.-nek. A kivitelező hétfőn megkezdte a helyszíni munkálatokat.

Forrás: Veszport.hu

S most érdemes újraolvasni az alábbi írást és elgondolkodni azon, fontos pénzügyi döntésekben mekkora lehet a "véletlen egybeesések" szerepe.

"Garancsi Mária a VESZPRÉMBER Zrt.-n kívül igazgatósági tag a Veszprémi Közüzemi Zrt.-ben, s tagja Navracsics Tibor miniszteri tanácsadó testületének is. Testvére Garancsi István, a Videoton Sportklub elnök-tulajdonosa."

Találkozhat-e - még életében - Orbán Viktor Nagy Imrével

Vissza...