Csak a véletlen műve?

2012-10-05 18:11:29

A napokban írtam már Veszprém új logójáról! Egy válaszlevélből idézve osztottam meg Önökkel, hogy: "A 2012. szeptemberi közgyűlésen elfogadott új Veszprém logó a Belvárosi rehabilitációs (Európai Uniós) pályázathoz szorosan kötődő, ún. városmarketing feladatok keretből valósult meg. A városmarketing feladatok elvégzéséről és részletezéséről a 2011. májusi közgyűlés döntött, azt a Veszprémi Turisztikai K. N. Kft. feladatai közé téve.

Mellékelem az erről szóló előterjesztés szerződési részét. A most elfogadott logo készítője a Pixelzóna Kft., képviselője Jokesz Antal. A városmarketing feladatok során a turisztikai kft. a megrendelő igényeinek megfelelően járt el, ennek a sokrétű munkának egy eleme volt az új városi logo létrehozása."

Idéztem egy részletet is a szerződésből:

 

 

 

 

 

Kicsit kutakodtam az elmúlt évek átmeneti rendelkezései között. Érdekelt, mennyire is volt fontos a város "életében" a Pixelzóna Kft.

VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK rendelete az Önkormányzat 2012. évi átmeneti gazdálkodásáról:

részlet:

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése felhatalmazza a polgármestert, hogy a 2012. évi költségvetés terhére 2012. január 1. – 2012. december 31. közötti időszakra szerződést kössön: A Pixelzóna Kulturális Szolgáltató és Tanácsadó Kft-vel a Veszprém Megyei Jogú Város hivatalos portáljának üzemeltetése, információval való folyamatos feltöltése feladatokra, nettó 370.000,- + Áfa Ft/hó díjért.

Ez volt 2011-ben: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése felhatalmazza a Polgármestert, hogy a 2011. évi költségvetés terhére 2011. január 1. – 2011. december 31. közötti időszakra szerződést kössön: A Pixelzóna Kulturális Szolgáltató és Tanácsadó Kft-vel a Veszprém Megyei Jogú Város hivatalos portáljának üzemeltetése, információval való folyamatos feltöltése feladatokra, bruttó 375.000,- Ft / hó díjért.

S ez történt 2010-ben: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése felhatalmazza a Polgármestert, hogy a 2010. évi költségvetés terhére 2010. január 1. – 2010. december 31.közötti időszakra szerződést kössön a Pixelzóna Kulturális Szolgáltató és Tanácsadó Kft- vel honlap szerkesztésre (362.500,- Ft/hó), valamint közbeszerzési eljárás során nyertes vállalkozóval a Veszprémi 7 Nap tartalomszolgáltatásra (60 eFt/hó), valamint a Kult-Tour Kft-vel kommunikációs feladatokra (180 eFt.)

No, és írtam tegnap egy közvéleménykutatásról is, ami épp a mai napon zárult. A Nyicita kuratóriumának bizonyára egészen véletlenül tagja a Pixelzóna Kft. képviseletében eljáró sikeres logótervező. S egészen véletlenül az alapító tagja ennek a  Nyilvánosságért és a Civil Társadalomért Alapítványnak Bélafi László. Az a Bélafi László, aki a belvárosi rehabilitáció részeként megvalósuló attrakció, a Hangvilla megvalósításán "fáradozik".

Vissza...