Porga polgármester úr lapít?

2012-09-07 16:29:13

Tegnap az alábbi szövegezésű levelet küldte a Világos Veszprémért Mozgalom Veszprém Megyei Jogú Város polgármesterének. Ma egyik-másik helyi médiában -, hogy ennek a levélnek, avagy a nyugdíjas érdekvédelmi szervezetek által a polgármesternek küldött levél hatására-e, nem tudjuk, de - megjelent egy nyílt levele Porga Gyulának. Erre mondják, nesze semmi, fogd meg jól!

Tisztelt Polgármester Úr!

 Sajnálattal vettük tudomásul, hogy mindeddig nem reagált megkeresésünkre és nem tartja fontosnak érdemben válaszolni a felhívásunkra.

 Ezúton szeretnénk újabb lehetőséget biztosítani arra, hogy elmondja véleményét a szeptember 8-án a Jobbik Magyarországért Mozgalom veszprémi alapszervezete által Veszprémbe szervezett „Magyar Élet Menete” elnevezésű programról.

Mi, a Világos Veszprémért Mozgalom tagjai és a mozgalom felhívásához csatlakozó szervezetek, arra kérjük, hogy szeptember 8-án 9 órára a Budapesti úton található Mol benzinkút melletti (belső körgyűrű előtt) sajtótájékoztatónkon megjelenni szíveskedjen és ott, az általunk szervezett sajtótájékoztató keretében álláspontját ismertetni szíveskedjen.

 Bízva megjelenésében tisztelettel üdvözli:

 A Világos Veszprémért Mozgalom szóvivője: Nagy Imre

 Veszprém, 2012. szeptember 6.

Itt a polgármester válaszként is értékelhető nyílt levele:

Forrás: Vehir

A szombati napra bejelentett két demonstrációval kapcsolatban higgadtságot és türelmet kér a résztvevőktől és a lakosságtól.

Tisztelt Veszprémiek!

A szombati napon felvonulásra készül a városban két tömörülés is, aminek következtében várhatóan több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítani.

A véleménynyilvánítás szabadságát szem előtt tartva kérek minden résztvevőtől és érintettől higgadtságot és türelmet. Kérem, hogy a lakosság illetve a demonstrálók kölcsönösen tartsák tiszteletben egymást. Bízom benne, hogy a törvényi kereteket a felvonulók betartják és nem zavarják a lakosság hétvégi pihenését, kikapcsolódását. 

Bízva a veszprémiek józan ítélőképességében kívánok Önöknek szép késő nyári hétvégét!

Veszprém, 2012. szeptember 7. 

Tisztelettel: 

Porga Gyula
Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere

 

Vissza...