Veszprém az első?

2010-09-30 18:41:06

Ma délelőtt a veszprémi szocialisták sajtótájékoztatót tartottak "Veszprém az első?" címmel. Amennyiben érdeklik a részletek, itt megnézheti a sajtótájékoztató anyagát. Azt hiszem teljesen érthető, hogy miért igyekezett ma délután rendkívüli sajtótájékoztató keretében reagálni az elhangzottakra Mihalovics Péter.

Eléggé elgondolkodtató, hogy nem Porga Gyula tette meg ezt, pedig elvileg ő a város fideszes polgármester-jelöltje. Számomra a készülő "távvezérlés" újabb ékes bizonyítéka mindaz, ami ma történt.

Ide kattintva tekintheti meg a "bemutatĂłnkat".

A Veszprém TV nagyon korrekt módon dolgozta fel a "témát". A híradás ide klikkelve, Mihalovics Péter válasza pedig ide kattintva tekinthető meg.  Már csak mosolyogni tudok azon a reakción, hogy én például mit szavaztam meg és mit nem támogattam országgyűlési képviselőként és azon is, hogy ellenzékből miért is nem szavaztuk meg a városi költségvetést. Gyenge válasz ez arra, hogy mára Veszprém a "kosz és a piszok, no meg a veszélyes hulladékot a város bejáratához elhelyezők" városa lett.

A TV honlapján az alábbi bevezető szöveg olvasható: A leköszönő városvezetés hiányosságairól és pártjuk programjáról tartottak sajtótájékoztatót ma a szocialisták képviselő jelöltjei az MSZP irodán. Az eseményen fényképekkel illusztrálták Veszprém látható negatív arcát, majd vázolták a szerintük változást jelentő elképzeléseket. A tájékoztatón részt vett Hartmann Ferenc polgármester-jelölt továbbá Katanics Sándor és Brantmüller László képviselő-jelöltek.

Vissza...