Így legyen ötösöm a LottĂłn!

2012-06-27 19:19:30

"Komoly" munka folyik VeszprĂ©m fideszes vĂĄrosvezetĂ©sĂ©nĂ©l. Ugyan februĂĄr 29-Ă©n biztonsĂĄgi okokbĂłl jĂșnius 30-ra halasztottĂĄk a HangvillĂĄval kapcsolatos szerzƑdĂ©s alĂĄĂ­rĂĄsĂĄt, most jĂșnius 27-Ă©n kiderĂŒlt mĂłdosĂ­tani kell a szerzƑdĂ©st. NanĂĄ, hogy sĂŒrgƑssĂ©ggel nyĂșjtottĂĄk be az elƑterjeszĂ©st. Ma 11 Ăłra körĂŒl. Nem egĂ©szen 24 ĂłrĂĄval a közgyƱlĂ©s megkezdĂ©se elƑtt.

 

MottĂł: "Egy szeg miatt a patkĂł elveszett
A patkĂł miatt a lĂł elveszett
A lĂł miatt a csata elveszett
A csata miatt az orszĂĄg elveszett
Verd be jĂłl azt a patkĂłszeget!"

Szerintem ezt a mottĂłt kellett volna leĂ­rni inkĂĄbb BrĂĄnyi MĂĄriĂĄnak, az elƑterjesztƑnek a sĂŒrgƑssĂ©g indoklĂĄsa helyett.

Na, de amit Ɛ írt. Íme:

VeszprĂ©m Megyei JogĂș VĂĄros PolgĂĄrmestere

Porga Gyula Ășr rĂ©szĂ©re

HELYBEN

Tisztelt Polgármester Úr!

VeszprĂ©m Megyei JogĂș VĂĄros ÖnkormĂĄnyzatĂĄnak Szervezeti Ă©s MƱködĂ©si SzabĂĄlyzatĂĄrĂłl szĂłlĂł 9/2011. (III. 31.) rendeletĂ©nek 25. §. (1) bekezdĂ©se alapjĂĄn sĂŒrgƑssĂ©gi indĂ­tvĂĄnnyal kĂ­vĂĄnok Ă©lni Ă©s kĂ©rem, hogy a KözgyƱlĂ©s a 2012. jĂșnius 28-i ĂŒlĂ©sĂ©n az alĂĄbbi elƑterjesztĂ©st tƱzze napirendre Ă©s tĂĄrgyalja meg:

„A volt SĂ©d FilmszĂ­nhĂĄz Ă©pĂŒlet („Hangvilla”) fejlesztĂ©sĂ©hez fƱzƑdƑ szerzƑdĂ©sek mĂłdosĂ­tĂĄsa”

I N D O K L Á S

VeszprĂ©m Megyei JogĂș vĂĄros ÖnkormĂĄnyzata 2011. december 15-i ĂŒlĂ©sĂ©n tĂĄrgyalta Ă©s hagyta jĂłvĂĄ a volt SĂ©d FilmszĂ­nhĂĄz („Hangvilla”) fejlesztĂ©sĂ©hez fƱzƑdƑ szerzƑdĂ©seket.

VeszprĂ©m Megyei JogĂș vĂĄros ÖnkormĂĄnyzata a „Hangvilla” hasznĂĄlatbavĂ©telĂ©t követƑen 2013. szeptember 1-tƑl a projekt kĂŒlsƑ finanszĂ­rozĂĄsĂĄra felvett hitel lejĂĄrtĂĄig, 2021. jĂșnius 20-ig minden Ă©vben, tƑketartalĂ©kba helyezĂ©ssel tƑke emelĂ©si szĂĄndĂ©kĂĄt nyilvĂĄnĂ­totta ki a Swing-Swing kft-be 120.000 eft összegben.

A Kft vezetƑi a hitel felvĂ©tele tĂĄrgyĂĄban megkezdtĂ©k a tĂĄrgyalĂĄsokat a finanszĂ­rozĂł pĂ©nzintĂ©zettel, aki 2012. jĂșnius 20-ĂĄn jelezte, hogy csak az ÖnkormĂĄnyzat kĂ©szfizetƑ kezessĂ©ge mellett tudja folyĂłsĂ­tani az igĂ©nyelt pĂ©nzösszeget. A beruhĂĄzĂĄs mielƑbbi megkezdĂ©se Ă©rdekĂ©ben (miutĂĄn a tĂĄmogatott projekt befejezĂ©si hatĂĄrideje nem vĂĄltozhat) indokolt a KözgyƱlĂ©snek sĂŒrgƑssĂ©ggel tĂĄrgyalni az elƑterjesztĂ©st.

VeszprĂ©m, 2012. jĂșnius 25.

Tisztelettel:

BrĂĄnyi MĂĄria

alpolgĂĄrmester

ElƑzmĂ©ny: MegĂ­rom a jövƑt!

Vissza...