Alkotmány gyerekeknek-most meg érettségizőknek

2012-06-24 17:40:51

Emlékeznek még arra, hogy Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején milyen szép "ajándékot" kaptak a kisiskolások? 2000-ben volt egy Ezer esztendő c. millenniumi olvasókönyv és daloskönyv, amelyet minden elsős diáknak kiosztottak Orbán Viktor ajándékaként..., Volt is belőle némi politikai vita.

S arról van-e tudomásuk, hogy Orbán Viktor második miniszterelnöksége alatt milyen szép ajándékot kaptak a 8. osztályos tanulók a Kormány (pontosabban az adófizetők) jóvoltából?

Alkotmány a gyerekeknek, avagy az agymosás kezdete 

Nem fogják kitalálni, ezek a napok-a Kormány elképzelése szerint- az érettségizők életében válnak szintén "rendkívülivé". Ők is "ajándékot" kaptak ugyanis a Kormánytól. ( Pontosabban az adófizetők pénzén, de Orbán Viktor akaratából!)

Hoffmann Rózsa kísérő sorai mellett kapják meg a tanévzáró ünnepélyek keretében az ország számos pontján most érettségit tevő diákok díszes kiadásban Magyarország Alaptörvényét. Azt az alaptörvényt, ami egészen bizonyosan nem az ország egésze számára törvény, s amely törvényt egyetlen egy párt, a Fidesz szavazott csupán meg. Mégis úgy csinálnak, mintha mindenkié volna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza...