A VĂ©degylet Ă©s a csecsszopĂł

2010-09-21 19:23:14

Vajon ki emlékszik még arra, hogy 2006-ban egy új formáció milyen választási ígéretekkel indult a helyhatósági választásokon? Nem csoda, ha megkoptak emlékeink, mert a sikeres választási szövetség létesítése óta és manapság is, mintha inkább titkolni szándékoznának a Védegylet Veszprémért Egyesület egykori tagjai, hogy kik is voltak ők a politikai palettára lépésükkor.

Akkoriban elemi erővel cáfolták, hogy közük lenne a Fideszhez, bár olyan helyi ismert Fideszesek is a tagjaik voltak, mint Navracsics Tibor, vagy Mihalovics Péter. Betöltötték politikai küldetésüket és mára tökéletesen beleolvadtak a mindent befogadni kész nagy konglomerátumba? A városi pletykák szerint a Fidesz remélt választási győzelme után többen jelentős pozíciókat szeretnének. Beszélik azt is, hogy kivülről is hoznak volt Védegyletes alpolgármestert, aki a 2006-os megmérettetésen alig pár tucat szavazatot volt képes megszerezni. Ennek az oka elsősorban az volt, hogy nem volt hajlandó magára ölteni a Fidesz mezt, hitt ugyanis abban, hogy őt sokan annyira ismerik, hogy tud majd a narancspóló nélkül is simán nyerni. Nem tudott. Akármi is történik majd, egy biztos, a Védegylet úgy eltünt, mint a Melocco szoborról a Radnóti idézet, csecsszopóstól!

Ha szeretne egy kicsit az elmúlt időkre visszaemlékezni, kattintson ide és olvassa el az általam ajánlott cikket a Népszabadság online-on.

  

Vissza...