Veszprém eladó?

2010-09-15 15:18:31

Első lépésként persze nem az egész város, csak az Aréna parkolója. Holnap a közgyűlés elé viszi a gazdasági bizottság elnöke az elmúlt 4 év kudarcának beismeréseképpen a Veszprém Aréna parkolójának értékesítési tervét! Ezzel nemcsak a ciklus gazdasági programja, hanem ő maga -a többségével, polgármesterrel és alpolgármesterekkel együtt- megbukott! A kétségbeesett lépést vajon milyen egyéb kétségbeesett lépések követik majd?

Orbán Viktor most miért nem oldja meg, hogy jobb költségvetési kondícióba kerüljenek az önkormányzatok? Tudom, 8 évig akar kifelé menni az erdőből. Aztán majd meglátjuk...

Miért olyan érdekes ez? Mert ha lesz vevő, félő, hogy a parkolás rendezvények alatt díjköteles lesz. S ha a parkolás díjköteles lesz, akkor a gépjárművekkel nem a parkolókban, hanem a 82-esen fognak parkolni az autósok, ahogyan ezt a "lustábbak" (akik a 800 férőhelyes parkolóban messzebre szorultak), már eddig is megtették. Beálltak a körforgalom kijárataiba, a zöldfelületekre, a forgalomtól elzárt területekre és így elképesztően megnehezítették a közlekedést ezen az útszakaszon. Azon már senki sem csodálkozik, hogy nem építették meg a 8-ashoz csatlakozó utat a város irányába. Azon viszont igen, hogy a városban megígért ingyenes parkolás teljesítésével ellentétben már a külvárosban is parkolási díjak kifizetésére lehet számítani majd a rendezvények ideje alatt.

Ha a további részletekre is kiváncsi klikkeljen ide! A veszprémi indexen jól áttekinthetően tanulmányozható ez az elképesztő ügy.

Szeretné video üzenetben is megnézni? Klikkeljen ide!

 

  

Vissza...