Javaslatkérés

2012-03-07 19:55:27

Javaslatkérés az „Elfogult és a Pártérdeket kiszolgáló Sajtó Díj  és Oklevél” adományozására

Veszprém Megyei Jogú Városban a Demokratikus Koalíció Veszprém megyei 1. számú választókerületének tagjai a város nyomtatott és elektronikus információszolgáltatásában végzett, kiemelkedő mértékben elfogult tevékenység elismeréséül „Elfogult és a Pártérdeket kiszolgáló Sajtó Díjat és Oklevelet” adományoz.

Az ,,Elfogult és a Pártérdeket kiszolgáló Sajtó Díj és Oklevél” adományozását bármely veszprémi lakos, társadalmi- és gazdálkodó szervezet és intézmény kezdeményezheti 2012. március 14. napjáig beküldött javaslatával, melyet a Demokratikus Koalíció Veszprém megyei 1. számú választókerülete szervezőjének, Katanics Sándornak címezve kell benyújtani.

A díj azon személynek adományozható, aki az újságírás területén az éppen aktuális „többség” irányában kiemelkedő mértékben elfogult, és vélhetően eredményes munkát végzett az olvasók megtévesztése érdekében. Az „Elfogult és a Pártérdeket kiszolgáló Sajtó Díjat és Oklevelet” a Demokratikus Koalíció veszprémi tagjai nevében Katanics Sándor szervező a Magyar Sajtó Napját követő egy héten belül adja át az arra érdemesültnek, a díjat elnyerő személlyel az átvétel helyéről és idejéről, a meghívottak köréről előzetesen egyeztetve. A döntés eredményéről az érdeklődők a www.katanics.hu honlapon minden év március 15-én tájékozódhatnak.  

Kérjük a város választópolgárait, gazdálkodószervezeteit, intézményeit, hogy a díjjal kapcsolatos, személyre szóló javaslataikat az indoklással (laudációval) együtt 2012. március 14-én 24.00 óráig küldjék el a következő címre:

Katanics Sándor (katanics.sandor@chello.hu)

Vissza...