A fejlesztési igazgató

2012-02-23 19:05:26

FIDESZ vigasz?

Elfogtam egy "levelet"! Ha érdekli, miként lehet szépen bukni és miért érdemes a Fidesz védőernyője alá húzódni, olvassa végig ezt a levelet! Kattintson ide! Egy kis ízelítő:  Az újságból értesültem, hogy 2012. február 1-től a meglévő orvos-ápolási-gazdasági-stratégiai igazgatói státuszok számát tovább növelték, s létrehozták a fejlesztési igazgatói állást.

Azért fogalmazok így, hogy „létrehozták”, mert korábban ez honlapjukon nem szerepelt, sőt erről az új státuszról a mai napi állapot szerinti honlap is „hallgat”. (Úgy tesz, mint ha nem lenne, holott van.)

Nincs összefüggés tehát az Azori út, az alelnöki lemondás és a kórházigazgatói megbízás között, de jó alkalom volt a sajtótájékoztató, hogy ebbe a fontos „nagypolitikai” kérdésbe is betekintést nyerjenek az újságolvasók, s egyúttal üzenet a „világ” számára, „így reagálunk mi a lejárató kampány-kísérletekre, megmutatjuk, hogy ott leszünk a világ minden pontján, ahol fontos kérdéseket vitatnak meg, s ezt Magyarország megyéi egymást erősítve, vállvetve fogják megtenni, sőt a hivatalos delegáltak kísérőik révén gondoskodnak arról, hogy létszámunkkal is kifejezzük ez irányú elkötelezettségünket”.

Vissza...