Ăšjra Ă©s Ăşjra

2010-09-08 08:17:57

Tudom régi vicc, de nekem eszembe jut időnként. Azért mert találó. "Ki az abszolút sovány? Aki kétszer ugrik a vízbe, hogy egyszer csobbanjon!" Miért is jutott éppen most eszembe? Mert a Fidesz június vége után tegnap újra bemutatta a jelöltjeit itt Veszprémben. S a helyi média mostanság egyre szervilisebbé váló vezetői (tisztelet a kivételnek) el is küldték erre a rendkívül "fontos" eseményre tudósítóikat. Merték volna az ellenkezőjét tenni!

Remélem azért vannak még közöttük (legalább a tudósítók között) páran, akik magukban ugyanazokat a gondolatokat fogalmazták meg, amit én.

A veszprémi Fidesz másodszor "ugrik a vízbe", hogy végre "csobbanjon"!  A Napló és a többi helyi média is tudósított arról június 29-én, hogy Porga Gyula polgármesterjelölt bemutatja a csapatát.

Íme a link! Kattintás ide!

Tegnap csodák csodájára újra megtörtént a jelöltek bemutatása. S természetesen erről ismét lelkesen tájékoztatott a helyi médiák szinte mindegyike. Kétségem sincs, hogy a Veszprémi 7 Nap is nagy színes fotókkal fogja mindezt pénteki számában ismét megtenni. (Ahogy tette ezt a Fidesszel kapcsolatos minden esemény esetén eddig is.)

Egy szót sem szólnék, ha most arról tájékoztatnának csupán, hogy sikerült a Fidesznek helyben is öszegyűjteni az ajánlószelvényeket. Erről ugyanis már mi is tájékoztattunk minden olyan médiamunkatársat, aki az egy héttel ezelőtti sajtótájékoztatónkra elfogadta meghívásunkat. Mi egy hete (szeptember 1-jén) a médiát segítségül hívva azt szerettünk volna közölni, hogy milyen tapasztalataink voltak az ajánlószelvények gyűjtése közben és bejelentettük a kompenzációs listánkat is. A Napló a mostani ugyanabban a témában megtartott másodszori Fideszes tájékoztatón is ott volt, a mienkre viszont el sem jött. (Nyilván mert egyenlő mércével mér.) A Veszprémi 7 Nap meg ugyan ott volt, de valahogy mégsem fértünk már be a pénteki lapszámba. Talán majd most. Kíváncsi leszek, mekkora felületen. Mert az egyenlő mércét ők sem igazán ismerik. 

 Íme az újabb, Naplóban közölt bemutatás linkje : klikkeljen ide!

 

 

Vissza...