Lebukás a disznóólban

2012-01-25 16:32:24

Sajnos immár nemcsak a balos hazaárulók dolgoznak a magyar kormány meghazudtolásán, hanem a saját sajtójuk is. Eddig is meggyűlt a baja a magyar kormánynak azzal, hogy a nemzetközi kapcsolatokban a belpiacos kommunikációja nem működik.

Aranyos megnyilvánulása volt ennek Seszták Ágnes felejthetetlen opusza a Magyar Nemzetben, amikor azon csodálkozott, vajon honnan tudhat az amerikai diplomácia a Klubrádióról, és különben is, mit keres az amerikai zászló a Szabadság téren. A tanulságokat még mindig nem vonták le, most például annyira retardáltnak nézik az Európai Unió illetékeseit, hogy azt sem tételezik fel róluk, hogy legalább a retardáltaknak szánt fideszes sajtót olvassák.

Nem kell módosítani az alaptörvényt - örvendezik Navracsics Tibor a Nemzetben, és ezt arra az érvelésre alapozza, hogy az unió által kifogásolt, a bírák nyugdíjba zavarásáról szóló rendelkezés nem az igazságszolgáltatás ügye, hanem "nyugdíjügy". A nyugdíjkorhatár mindenkire vonatkozik, a bírákra úgy, mint bárki másra, következetlenség lenne kivételezni velük, ezt nem indokolja semmi. "A cél az, hogy az általános nyugdíjkorhatár valóban általános legyen", mondja a miniszter, így amit az unió kér, az egyenesen diszkrimináció volna.

Ugyanebből az újságból a lelkes kormánypárti közönség, és sajnos mellettük az uniós tárgyalók arról értesülhetnek, hogy Daniel Cohn-Bendit egy hülye.

Cohn-Bendit "bődületesen mellétrafált", írja a Nemzet, mégpedig azért, mert úgy tudta, hogy a nyugdíjkorhatár az Alkotmánybíróságot is érinti, mintegy feltételezte, hogy a nyugdíjkorhatár valóban általános. Pedig nem is, bibibá! Az alkotmánybírók ezután is 70 éves korukig szolgálnak, dörgöli az izgága EP-képviselő orra alá a pártlap diadalmasan. Így semmisíti meg a felkészületlen, agresszív kismalac érvelését a Magyar Nemzet. Sajnos egyben Navracsics Tiborét is. Végül is diszkrimináció lenne, ha az egyik kismalac megúszná.

Forrás: Hírszerző

 

Vissza...