Lebukás a disznóólban

2012-01-25 16:32:24

Sajnos imm√°r nemcsak a balos haza√°rul√≥k dolgoznak a magyar korm√°ny meghazudtol√°s√°n, hanem a saj√°t sajt√≥juk is. Eddig is meggyŇĪlt a baja a magyar korm√°nynak azzal, hogy a nemzetk√∂zi kapcsolatokban a belpiacos kommunik√°ci√≥ja nem mŇĪk√∂dik.

Aranyos megnyilv√°nul√°sa volt ennek Seszt√°k √Āgnes felejthetetlen opusza a Magyar Nemzetben, amikor azon csod√°lkozott, vajon honnan tudhat az amerikai diplom√°cia a Klubr√°di√≥r√≥l, √©s k√ľl√∂nben is, mit keres az amerikai z√°szl√≥ a Szabads√°g t√©ren. A tanuls√°gokat m√©g mindig nem vont√°k le, most p√©ld√°ul annyira retard√°ltnak n√©zik az Eur√≥pai Uni√≥ illet√©keseit, hogy azt sem t√©telezik fel r√≥luk, hogy legal√°bb a retard√°ltaknak sz√°nt fideszes sajt√≥t olvass√°k.

Nem kell m√≥dos√≠tani az alapt√∂rv√©nyt - √∂rvendezik Navracsics Tibor a Nemzetben, √©s ezt arra az √©rvel√©sre alapozza, hogy az uni√≥ √°ltal kifog√°solt, a b√≠r√°k nyugd√≠jba zavar√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ rendelkez√©s nem az igazs√°gszolg√°ltat√°s √ľgye, hanem "nyugd√≠j√ľgy". A nyugd√≠jkorhat√°r mindenkire vonatkozik, a b√≠r√°kra √ļgy, mint b√°rki m√°sra, k√∂vetkezetlens√©g lenne kiv√©telezni vel√ľk, ezt nem indokolja semmi. "A c√©l az, hogy az √°ltal√°nos nyugd√≠jkorhat√°r val√≥ban √°ltal√°nos legyen", mondja a miniszter, √≠gy amit az uni√≥ k√©r, az egyenesen diszkrimin√°ci√≥ volna.

UgyanebbŇĎl az √ļjs√°gb√≥l a lelkes korm√°nyp√°rti k√∂z√∂ns√©g, √©s sajnos mellett√ľk az uni√≥s t√°rgyal√≥k arr√≥l √©rtes√ľlhetnek, hogy Daniel Cohn-Bendit egy h√ľlye.

Cohn-Bendit "bŇĎd√ľletesen mell√©traf√°lt", √≠rja a Nemzet, m√©gpedig az√©rt, mert √ļgy tudta, hogy a nyugd√≠jkorhat√°r az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°got is √©rinti, mintegy felt√©telezte, hogy a nyugd√≠jkorhat√°r val√≥ban √°ltal√°nos. Pedig nem is, bibib√°! Az alkotm√°nyb√≠r√≥k ezut√°n is 70 √©ves korukig szolg√°lnak, d√∂rg√∂li az izg√°ga EP-k√©pviselŇĎ orra al√° a p√°rtlap diadalmasan. √ćgy semmis√≠ti meg a felk√©sz√ľletlen, agressz√≠v kismalac √©rvel√©s√©t a Magyar Nemzet. Sajnos egyben Navracsics Tibor√©t is. V√©g√ľl is diszkrimin√°ci√≥ lenne, ha az egyik kismalac meg√ļszn√°.

Forr√°s: H√≠rszerzŇĎ

 

Vissza...