NENYI vadászat

2010-09-02 19:20:00

Kedves OlvasĂł!

Előre a NENYI-nyi úton! 

Nem mindennapi vadászatra hívom. Vagyunk páran, akik a közeljövőben Nenyiket szeretnénk elejteni. A Nenyi egy furcsa és rendkívül jól rejtőzködő "állatfaj". Azért nem lehetetlen az elejtése. Egy szép példányt nekem éppen ma délben sikerült lencsevégre kapnom. Igaz, kicsit beleizzadtam a levadászásába.

ĂŤme az elejtett Nenyi: Klikk ide.

Az elejtés történetét röviden elmesélem.

Beugorttam a Polgármesteri Hivatalba egy-két hivatalos ügy elintézése érdekében. Már éppen kifelé tartottam az épületből, amikor megpillantottam a Nenyit. Gyorsan a táskám után kaptam, amiben ott lapult a fotoapparát. Ekkor lépett be a hivatal ajtaján Veszprém Megyei Jogú Város alpolgármestere, Porga Gyula. Kedvesen megjegyezte, rég láttuk egymást. Az üdvözlést jó szívvel fogadtam és pár perc erejéig kedvesen elbeszélgettünk arról, milyen jó is lenne így az ebéd után egy félórás csendespihenőt tartani. Vidáman idéztük fel, gyermekkorunkban mennyire haragudtunk az óvodában mindazért, ami után most annyira áhítozunk. Pár másodperccel azután, hogy kedvesen elköszöntünk egymástól, máris a gépem után nyúltam. Alig hogy sikerült "elsütni" a fényképezőmet, máris újra nyílt a bejárati ajtó. Ekkor meg a hamarosan hivatalától elköszönő polgármester köszönt rám barátságosan. "Szervusz Sándor!" Igyekeztem hasonlóan barátságos lenni, bár be kell vallanom, a sok kemény közgyűlési csörte miatt, vannak bennem még ilyenkor is kevéssé pozitív töltetű gondolatok. Beszélgetésbe nem elegyedtünk, ki tudja miért. Alig, hogy eltünt a lépcsőfordulóban polgármesterünk, máris rátekintettem gépem ellenőrző ablakára. Örömmel láttam, az elejtés sikeres volt. 

Arra kérlek kedves Olvasó, segíts Te is a vadászatban! Ha vagy olyan bátor, hogy az elejtett Nenyi mellett magadat is meg mered mutatni, küldj egy olyan fotót. Ígérem, közzéteszem. Most kifejezetten a Veszprémben kószáló Nenyik levadászása a cél. Akkor jelenkezz, ha találsz olyan helyet, ahol egy jól fejlett Nenyi kószál!

Íme egy kis ismertető a Nenyi keletkezéséről: Ide klikkelve ezt tanulmányozhatod. 

 

Vissza...