Közmeghallgatás

2011-12-08 19:51:47

Kedves Ismerőseim! Veszprémiek! Nem őrültem meg, s nem azért invitálok így mindenkit a közmeghallgatásra, mert jópontokat szeretnék gyűjteni a városvezetésnél! Azt gondolom, nem a városvezetők által megjelölt téma ma az a legfontosabb téma, amiről most Veszprémben igenis beszélni kell a választópolgárokkal!

Remélem sokan vannak olyanok, akik mernek eljönni és legalább a jelenlétükkel azt kinyilvánítani, elég volt a félrebeszélésből! Ma levélben arra kértem Porga Gyula polgármester urat, hogy változtassa meg a közmeghallgatás témáját! Indoklásul az alábbiakat írtam: "Meggyőződésem, hogy sokkal többeket foglalkoztat és tölt el mély aggodalommal mindaz, amit az érintettekkel minden előzetes egyeztetés nélkül terveznek megvalósítani. Az intézményrendszer átalakítása, a közoktatási intézményeink tervezett állami irányítás alá vonása, állami kezelésbe vétele, a kulturális intézményrendszer jelentős átstrukturálása, a Hangvilla tervezett megvásárlása mind-mind olyan téma, amelyről adott esetben, a még nem megfélemlített dolgozói kör és a szakszervezetek képviselői szívesen kérdeznének. Kérem, adjanak módot a párbeszédre és nem a tavaly őszi felhatalmazásukkal visszaélve döntsenek rólunk, helyettünk."

Ha szükségesnek vélik, szólok akár én is az Önök érdekében, de kérem ne engedjék, hogy a fejük felett a továbbiakban is elbeszélhessenek!

Tisztelettel: Katanics Sándor

ĂŤme az eredeti meghĂ­vĂł:

Meghívó Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2011. december 15-én (csütörtökön) 16:00 órai kezdettel tartandó közmeghallgatására.
A közmeghallgatás helye: VMJV Polgármesteri Hivatal Kossuth terme (Veszprém, Óváros tér 9.)
Közmeghallgatás témája: Tájékoztató Veszprém Megyei Jogú Város 2011. évi környezeti állapotáról.

A Facebook.hu-n ide klikkelve jelezheti részvételi szándékát!

Vissza...