Közleményözön

2011-11-12 15:33:46

"A szocialista hagyományoknak megfelelően az MSZP és a Gyurcsány-párt továbbra is átveri az embereket. Most éppen a nagy szakítás, majd szétválás színjátékát láthatjuk, holott a színfalak mögött már megköttetett a szövetség.

Titkos paktumuk szerint a következő választások alkalmával - szorosan együttműködve - az MSZP adja majd a miniszterelnök-jelöltet, Gyurcsányt pedig nyilvánvalóan köztársasági elnöknek akarják jelölni" - többek között ez olvasható Selmeczi Gabriellának, a Fidesz szóvivőjének szombati, az MSZP kongresszusára időzített közleményében.

Válaszul a szocialisták - szintén egy közleményben - azt javasolták Selmeczinek, "hogy inkább nézze tovább a Való Világ című műsort, közben mártogassa tejbe a kiflijét, mert ehhez van affinitása, viszont fogalma sincs, mi történik a valódi világban, Magyarországon, különben nem mondana sorozatban annyi sületlenséget, felháborító hazugságot, agyrémnek minősülő összeesküvés-elméleteket. Az MSZP javasolja a szenátorasszonynak, hogy ostobaságok közzététele helyett inkább szégyellje magát, hogy 3 millió ember meglopásában részt vállalt" - áll a közleményben.

Forrás: Nol.hu

A Demokratikus Koalíció is adott ki közleményt. Íme:

 Miután Orbán kormánya a gazdasági csőd szélére sodorta Magyarországot, a Fidesz megint álhírekkel próbálja elterelni az emberek figyelmét a valós problémákról. Szóvivőjük, Selmezci Gabriella, a mai napon kiadott közleményében ezt írja: "Titkos paktumuk szerint a következő választások alkalmával – szorosan együttműködve – az MSZP adja majd a miniszterelnök-jelöltet, Gyurcsányt pedig nyilvánvalóan köztársasági elnöknek akarják jelölni.” Nyilvánvaló számunkra, hogy Selmeczi „nyugdíjtámadási kormánybiztos” Gabriella a titkos paktum ürgebőrbe varrt példányával is rendelkezik, melyet búvárokkal hozatott felszínre a Duna mélyéről és ennek köszönhető magabiztos közleménye. Vagy miután ma kiderült, hogy Szijjártó Péter a kormány nevében hazudott az egész országnak, ezt a fideszes propaganda jó szokásuk szerint, igyekezett minél gyorsabban egy másik szóvivő, újabb hazugságával elfedni. A Demokratikus Koalíció úgy véli, hogy Selmeczi Gabriella ostobaságai reagálásra sem méltóak. Azonban egy dolog miatt mégiscsak érdemes mindenkinek figyelmet fordítania a szóvivő szavaira. Közleményükből kiderül: ma már a Fidesznél is arra számítanak, hogy Orbán Viktor és Schmitt Pál a 2014-es választások után megbukik és megindultak a találgatások, kik lehetnek lehetséges utódaik.

Vissza...