"Egy Ă©vesek leszĂĽnk"

2011-10-11 04:58:49

Kedves Barátaink! Egy éves születésnapi rendezvényünkre készülünk. Amikor 2010. október 22-én a Szent István parkban felállított sátorban megalakultunk, még csak pár százan voltunk, ma már több ezer ember csatlakozott hozzánk és bízik bennünk. Nagy-és kisvárosok tucatjaiban alakultak meg a DK helyi szervezetei.

Megszerveztük, hogy bojkottáljuk a fércművé vált alaptörvényt, túl vagyunk egy sikeres, az MSZP-t megmozdító pártszavaz...áson, tüntetéseken tiltakoztunk az Orbán-rendszer nemzetpusztító politikája ellen.
A Demokratikus Koalíció jelenséggé vált a közéletben, sokan az ellenzék reménységeként tekintenek rá. A felelősségünk emiatt is óriási.
Most, az első gyertya lángját elfújjuk a tortán, egy kicsit ünnepelünk, majd megbeszéljük, mit végeztünk eddig. Itt az ideje annak is, hogy eldöntsük: hogyan tovább…
2011. október 22-én, szombaton 10 órára meghívunk az 1 éves születésnapi ünnepségünkre!
Helyszín: Budapest XIII. kerület Fáy utca 58. - Sportcsarnok (Belépés a Hajdú utca felöli bejáratnál).
Mint tudjátok, Platformunk önkéntes alapon működik. Az elmúlt egy évben valamennyi rendezvényünket anyagi hozzájárulásotoknak és áldozatos munkátoknak köszönhetően tudtuk megvalósítani, ami politikai szervezet tekintetében egyedülálló. Köszönjük ezt Nektek!
Születésnapi rendezvényünknek is számos költsége lesz, így a résztvevőktől minimum 500 Ft-os hozzájárulást fogunk kérni a belépéskor, természetesen nyugta ellenében.

További fontos tudnivalók:
• A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit az ugyfelszolgalat@dkp.hu címre lehet elküldeni vagy a DKP Ügyfélszolgálatának telefonszámára 06/20/626-72-73 leadni munkanapokon 14:00-18:00 óra között.
• A rendezvényre történő beléptetést szombaton 09:00 órától tudjuk megkezdeni, kérjük, pontosan érkezzetek!
• Parkolni ingyen lehet a helyszín környékén lévő utcákban.
• A rendezvény előre láthatóan 15:00 óráig tart.
• A helyszínen önköltségi alapon működni fog büfé.

Várunk Benneteket, gyertek!

Vissza...